AFEGEIX LES TEVES APLICACIONS FAVORITES A TRAVÉS DE LA DECO.

CANALS PER A TOTS ELS GUSTOS

Aquí ningú no queda fora!
Amb CLICtv podràs gaudir d'un contingut variat gràcies a la
selecció de canals d'entreteniment disponibles a la plataforma.


ELS MILLORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS DE
DAZN AMB CLICTV

Amb CLICtv podràs gaudir de les millors competicions:


LaLiga Santander, Premier League, Fórmula 1, MotoGP, Women's Champions League, Turkish Airlines,
Euro League, matchroom boxing i molt més. I gaudeix de DAZN on vulguis en tots els teus dispositius.

MÁS FUNCIONALIDADES DE CLICtv

RESPONEM LES TEVES PREGUNTES

Tenim els millors continguts per explicar les millors històries. Descobreix noves sèries, pel·lícules, documentals, programes infantils, programes d'esport i canals generals. Tenim els millors proveïdors a la carta com Selekt, el primer canal programat per intel·ligència artificial, WarnerTV, que ofereix més de 600 continguts, i Mediaworld, amb la millor varietat. A més, els nostres clients gaudiran de múltiples funcionalitats avançades i diferents categories al llarg de la plataforma, continguts "Catch up" que l'usuari podrà visualitzar fins a 7 dies després de l'emissió. I també tenim acords amb les millors plataformes com DAZN, on trobaràs futbol, bàsquet, MotoGP i Fórmula1, entre d'altres, o Amazon Prime i Iberalia Go.

  • Control del directe: l'usuari pot posar en pausa, rebobinar o veure des de l'inici els seus canals lineals favorits.
  • Continuar veient: la plataforma permet a l'usuari reprendre la reproducció d'un contingut ja començat en el segon exacte on l'ha deixat.
  • U7D: CLICtv emmagatzema de manera automàtica els continguts amb tecnologia "Catch up" de les emissions lineals perquè l'usuari els pugui visualitzar quan vulgui.
  • Control parental: la plataforma classifica els continguts per ràtios d'edat. D'aquesta manera s'estableix un control parental i només es pot accedir a una programació determinada amb contrasenya.
  • Una televisió personalitzada: gràcies als múltiples perfils que CLICtv et permet crear, cada usuari pot dissenyar una televisió al seu gust marcant els seus canals favorits.

Els usuaris de CLICtv poden consumir els seus continguts favorits vagin on vagin gràcies a la compatibilitat amb múltiples dispositius. CLICtv està disponible en Smart TV Samsung (compatibles amb models a partir de 2018) i en Smart TV amb sistema Android (compatible amb models que incloguin el sistema operatiu Android P9 en endavant). A més, pots gaudir de CLICtv en smartphones i tauletes descarregant-te les aplicacions compatibles amb IOS i Android. Els usuaris poden accedir a la seva plataforma des dels portals web següents: Chrome, Safari, Firefox i Edge. També està homologada a Amazon Fire Stick i Chormecast. CLICtv posa a disposició dels seus clients el descodificador 4K amb certificat Android que converteix el televisor en un centre d'entreteniment intel·ligent d'última generació.

Dirigeix-te a Google Play Store o App Store des del teu mòbil o la teva tauleta i busca l'app CLICtv.
O seguint aquests enllaços: