Volver

Quines característiques té CLICtv?

• Control del directe: l’usuari pot posar en pausa, rebobinar o veure des de l’inici els seus canals lineals favorits.
  • Continuar veient: la plataforma permet a l’usuari reprendre la reproducció d’un contingut ja començat en el segon exacte on l’ha deixat.
  • U7D: CLICtv emmagatzema de manera automàtica els continguts amb tecnologia “Catch up” de les emissions lineals perquè l’usuari els pugui visualitzar quan vulgui.
  • Control parental: la plataforma classifica els continguts per ràtios d’edat. D’aquesta manera s’estableix un control parental i només es pot accedir a una programació determinada amb contrasenya.
  • Una televisió personalitzada: gràcies als múltiples perfils que CLICtv et permet crear, cada usuari pot dissenyar una televisió al seu gust marcant els seus canals favorits.