Volver

El més preguntat sobre DAZN

Què m’ofereix DAZN?

Podràs triar dos plans diferents:

DAZN Total: On podràs gaudir de continguts com LALIGA EA Sports, Premier League, Eurolliga, MotoGP, F1, Matchroom…
DAZN Essencial: Podràs gaudir del mateix contingut excepte de LALIGA EA Sports.

 

On puc veure els continguts de DAZN?

Podràs gaudir d’aquests continguts a través de CLICtv, descarregant-te prèviament l’aplicació de DAZN en el deco, així com en tots els dispositius disponibles (app Android i iOS, navegador, fire estic, chromecast i totes les Smart TV amb sistema operatiu Android)

Per a això, només tindràs que logarte amb les teves credencials de DAZN una única vegada per dispositiu, a partir d’aquí sempre s’obrirà el contingut seleccionat. Se selecciona a través de CLICtv i et redirigim a DAZN on podràs gaudir del contingut triat.

Degut que SAMSUNG no té sistema operatiu Android, aquest model no permeten visualitzar DAZN a través de l’aplicació de CLICtv. Si vols veure aquests continguts a través d’aquests models de Smart TV, podràs accedir al contingut de DAZN descarregant l’aplicació directament en la seva Smart TV, i logándose amb les credencials proporcionades en el nostre procés d’alta.

Les televisions LG tindran l’aplicació de CLICtv en el seu catàleg en els models a partir del 2018, on es podrà veure DAZN.

 

Què passa si no recordo la meva usuari / contrasenya de DAZN?

Si necessites sol·licitar el reinici del teu usuari o contrasenya, hauràs de sol·licitar-lo a través de la pàgina de DAZN: INICIAR SESSIÓ – Has oblidat la contrasenya?

 

Quants dispositius puc tenir amb DAZN?

Pots registrar fins a 3 dispositius dins d’un mateix compte de DAZN; addicionalment, pots reproduir el mateix contingut de manera simultània fins a 2 dispositius sempre que estiguin connectats a la mateixa xarxa.

 

I si vull fer un canvi de pla DAZN?

Totes les modificacions de la teva subscripció de DAZN seran gestionades sempre a través del teu proveïdor de serveis CLICtv. Una vegada gestionat el canvi de subscripció, rebràs dues notificacions a través del correu electrònic:

  1. La confirmació de la modificació amb el nou paquet contractat.
  2. Un correu amb l’enllaç per a accedir a DAZN i completar les dades de subscripció. Una vegada DAZN et comparteixi les credencials d’accés, accediràs a la plataforma i visualitzaràs els continguts habilitats per al nou tipus de subscripció.

 

Tinc contractat DAZN a través de Amazon, puc veure aquests continguts en el meu deco CLICtv?

Sí, Amazon Prevalgui és una aplicació disponible en el teu descodificador CLICtv, per la qual cosa podries veure tots els continguts de Prime sense cap problema, independentment del paquet de televisió que tinguis contractat.

 

On sol·licito la baixa de la subscripció de DAZN?

Igual que els canvis en la teva subscripció, la baixa de la subscripció DAZN també haurà de gestionar-se a través del teu proveïdor de serveis. Després del canvi de subscripció, el client rebrà un correu electrònic confirmant la modificació de la subscripció.

 

Puc contractar una subscripció a DAZN sense activar el servei de CLICtv?

No, DAZN és un servei que únicament es presta a través de la nostra plataforma CLICtv.

 

En què consisteix DAZN APOSTES?

DAZN APOSTES és una secció informativa dins de DAZN, però NO és una pàgina/App d’apostes. En qualsevol cas, NO és possible vincular el compte de DAZN amb CLICtv amb el compte de DAZN APOSTES.

Si estigués interessat a accedir a aquests continguts, vostè hauria de fer clic en Más Info i registrar-se en DAZN Bet amb les seves pròpies credencials i mètode de pagament.